Preşedintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă, în judeţul Alba, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din România, după o investiţie privată de 15 milioane de euro realizată de Ioan Popa, deţinătorul companiei Transavia. ”În acest domeniu reuşiţi să puneţi România pe harta mondială”, a declarat şeful statului, transmiţând felicitări celor care au investit ”într-o facilitate publică, ce nu este destinată profitului”, transmite News.ro.

DANCU

Au fost prezenţi, printre alţii Ioan Rus şi Vasile Dâncu.

ioan rus cu rares bogdan

Împreună cu Ioan Rus a venit și Rareș Bogdan.

ioan rus rares bogdan

De asemenea a fost prezent și Virgil Ardelean zis Vulpea, fost șef al serviciului de informații al Ministerului de Interne.

”Aţi reuşit să realizaţi o investiţie unică în România. Este unică din cel puţin două puncte de vedere. Sunteţi un om de afaceri, domnule Popa, de succes, aţi construit o afacere românească de succes şi aţi făcut investiţia din fonduri proprii. Este un model pentru felul în care un om de afaceri din România, cu o afacere românească, poate să investeaască într-o facilitate publică, ce nu este destinată profitului. Este un teren de golf, zonă de cazare, zonă de relaxare, un resort”, a declarat şeful statului.

La eveniment participă zeci de politicieni şi oameni de afaceri. Sunt prezenţi, printre alţii Ioan Rus şi Vasile Dâncu.

Noul club de golf a fost construit în localitatea Teleac, comuna Ciugud, judeţul Alba, având o suprafaţă de 62 de hectare, după o investiţie cifrată la 15 milioane de euro.

Fondatorii clubului de golf sunt omul de afaceri Ioan Popa şi fiica sa Theodora, familia Popa fiind deţinătoarea companiei Transavia, specializată în producţia de carne de pui.

Theodora Golf Club este construit într-o comună devenită deja celebră în România, Ciugud, localitatea rurală din România care a atras cele mai multe fonduri europene şi care are utilităţi în fiecare sat, piste de biciclete sau drumuri asfaltate chiar şi între parcelele agricole.

8 COMENTARII

 1. Este rusinos ca un presedinte al Romaniei sa participe la inaugurarea unui resort pt golf in conditiile in care Romania nu inaugureaza spitale, scoli, autostrazi. Sunt multe semne de intrebare !!! Nu stiu in ce tara crede ca traieste acest presedinte. Trebuia sa fie mai preocupat pt scoaterea PSD-ului de la guvernare. Tara a picat pe mana hotilor de sudisti iar el este atat de relaxat incat crede ca misiunea lui este doar a se exprima prin cancelariile occidentalilor. Sunt scarbit ! Aceasta nu mai este tara mea. Nu ma mai simt roman . Patriotismul este gasit doar la bugetari , cei carora guvernele politice ai mituesc mandat de mandat cu pensii babane, pensii speciale, salarii nesimtite,beneficii etc. Adio Romania !!!

   • În țările bananiere plin de resorturi de golf, ce e așa rău Gucuțule să vrem spitale puse la punct? Sau măcar un președinte interesat de educație și sănătate nu de excursii și maneliști reconvertiți în mari investitori cu bani de la buget?

 2. Astia sunt (doar o parte) din cei care au condus tara spre acest dezastru: Rus, Dancu, Vulpea, Popa, etc., iar acum fructifica hotia de peste ani!
  Cine ne spune cati bani publici a pompat Popa in Transavia ? A verificat Vulpea prin studiile operative si le-a valorificat in interesul lui si al grupului din care face parte. Idem cu privatizarea si post-privatizarea, cu baietii destepti din energie, etc.
  Pana cand oameni buni ?

 3. „o facilitate publică, ce nu este destinată profitului”.. pe cine crede că prostește dulapul săsesc aici? Țara este prădată de către toți alogenii, iar nouă ne pasă de … golf – ăștia sunt oameni?
  Mai mult ca niciodată avem nevoie de un Președinte cu adevărat român și de o clasă politică nouă și neaservită. Sus Române, sus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here