Klaus Iohannis a fost întrebat, într-o emisiune la Realitatea TV, ce scor crede că va obţine în primul tur de scrutin, iar el a răspuns că pentru el estimează 35%, iar pentru Victor Ponta 36%.

Liderul PNL şi-a arătat disponibilitatea pentru mai multe confruntări publice cu premierul Victor Ponta. ”Sunt candidatul ACL, rămân candidatul ACL şi am de gând să câştig Preşedinţia”, a mai spus Iohannis, răspunzând unor întrebări.

De asemenea, el a fost întrebat care este relaţia sa cu liderii PDL şi colaborarea dintre cele două partide ale ACL. ”Ne înţelegem mult mai bine decât am crezut că ne vom înţelege. În multe judeţe s-a produs o apropriere şi o colaborare instantanee, până când nici nu am finalizat la vârful partidului înţelegerile”, a comentat el relaţia dintre PNL şi PDL.

Iohannis a fost întrebat, într-o emisiune la Realitatea TV, ce scor crede că va obţine în primul tur de scurtin, iar el a răspuns că pentru el estimează 35%, iar pentru Victor Ponta 36%.

Liderul PNL şi-a arătat disponibilitatea pentru mai multe confruntări publice cu premierul Victor Ponta.

”Sunt candidatul ACL, rămân candidatul ACL şi am de gând să câştig Preşedinţia”, a mai spus Iohannis, răspunzând unor întrebări.

De asemenea, el a fost întrebat care este relaţia sa cu liderii PDL şi colaborarea dintre cele două partide ale ACL.

”Ne înţelegem mult mai bine decât am crezut că ne vom înţelege. În multe judeţe s-a produs o apropriere şi o colaborare instantanee, până când nici nu am finalizat la vârful partidului înţelegerile”, a comentat el relaţia dintre PNL şi PDL.

– See more at: http://www.monitorulcj.ro/politica-administratie/40257-iohannis-eu-voi-obtine-35-in-primul-tur-de-scurtin-iar-ponta-36-dar-voi-castiga-in-turul-ii#sthash.DmfnuLsz.dpuf

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here