Klaus Iohannis a reuşit performanţa să se contrazică singur într-o singură frază. Bulversat de cifre, şeful statului a lăudat mai întâi faptul că în România s-au vaccinat multe persoane, însă la scurt timp a concluzionat că de fapt sunt puţini.

Întrebat în timpul conferinţei unde a participat alături de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și prim-ministrul Florin Cîțu, la Spitalul Universitar de Urgență din București, cum poate Comisia să ajute suplimentar România în condițiile în care România este destul de mult în urma mediei europene la capitolul vaccinare și dacă poate fi o soluție legală vaccinarea obligatorie a unor categorii profesionale, şeful statului s-a contrazis.

„Dați-mi voie însă să mai spun ceva despre vaccinare. La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. Astăzi am cerut date și am văzut că s-au distribuit sau au fost date peste 10 milioane de doze de vaccin. Sunt aproape 5 milioane jumătate de români care sunt vaccinați cu schema completă. E păcat că sunt așa puțini! Dacă ne uităm un pic la ce se întâmplă în Europa – acum câteva zile, de exemplu, am citit un articol despre Danemarca – în timp ce noi avem mii și mii de noi cazuri zilnice, și din păcate și internați la ATI, și decese, în Danemarca s-a renunțat la toate restricțiile. Atenție: la toate restricțiile! De ce? Fiindcă s-au vaccinat în Danemarca cam toți!”.


sursa: observatornews.ro

Citește și: Medicii care nu se vaccinează ar putea fi concediați

2 COMENTARII

 1. Clantaul inrait si prost.Asta sta pe locul lui Ceausescu.Cel putin Ceausescu n-a fost nici clantau si nici prost,a infrumusetat Romania si-a imbogatit-o.Asta care nu zambeste ci ranjeste o fura pe ultima suta de metrii cu toata gasca lui de nemernici.

 2. Mi s-a interzis sa intru-n Tara mea
  De paza sta Guvernul pe hotare
  Prin spitale,prin apa de baut si prin mancare
  Ca virusii,ca ciuma rea,
  Iar Presedintele de Tara cel zbanghiu
  Isi plimba doamna de manuta
  Prin Sibiu
  Imbracata-ntr-o fustuta
  Ce-abia-i astupa chiloteii.
  Iar zeul mare,ca toti zeii
  E-nconjurat de nataraii
  Neamului si de soparle,
  Care ne stoarce suflete si viata
  Ca-n morminte sa-ne-azvarle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here