În 26 aprilie comisiile de cultură din Parlamentul au validat înlocuitori propuși de Putere, după ce activitatea CNA a fost suspendată timp de 3 luni pentru că au expirat mai multe mandate. Printre candiații propuși putem vedea nume controversate, cum este Ionel Palar.

După trei luni în care activitatea Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) a fost blocată din cauza că au expirat mai multe mandate, comisiile de cultură din Parlament au validat luni, 26 aprilie, înlocuitorii propuși de către Putere. Printre cei patru candidați votați de către comisiile de specialitate se regăsesc nume controversate. Astfel, din partea guvernului a fost propus fostul deputat Ionel Palar, fost președinte al PNL Bacau, cu patru mandate de deputat la activ. La alegerile locale din 2020, liberalul nu a mai prins un fotoliu în Parlament.

În 2011, Palar a intrat în atenția presei după ce o investigație DIICOT a dezvăluit că liberalul a beneficiat de serviciile sexuale ale unor prostituate din rețeaua Andreei Marta. Ba mai mult, procurorii au precizat atunci că Palar a rămas dator unei cliente, după ce a plătit doar 250 de euro, în loc de 300, cât era stabilit.

Conform CV-ului său publicat pe site-ul Camerei Deputaților, Palar a obținut diploma de licență în marketing la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, iar mai apoi a făcut un master în „Management și legislație in industrie, administrație și servicii” la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iași.

Sursă: flux24.ro

Citește și: Sectorul cultural adresează o scrisoare deschisă preşedintelui României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here