Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de „ipocrizie” după ce o protestatară a fost săltată de jandarmi marți la evenimentul inaugurării metroului din Drumul Taberei, la care a participat și președintele. Pleșoianu spune că același Iohannis, în 2018, „țipa la microfon, mai, mai să muște din el, că nu sunt lăsați românii să-și exprime „opinia politică”.

VIDEO: IPOCRIZIA lui IOHANNIS în 70 de secunde!

În 2020, în 30 de secunde, cinci jandarmi ridică un cetățean român care își exprimă „opinia politică” la adresa lui Werner. O singură „opinie politică” și… GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa Werner! În 2018, deși nu avea ce să caute la congresul PNL, aceeași Mărie cu altă pălărie – Măria Sa Werner – țipa la microfon, mai, mai să muște din el, că nu sunt lăsați românii să-și exprime „opinia politică”.

…Werner? Hai, ieși cu o declarație publică și fii din nou ofuscat! Spune că nu mai suporți teroarea din regimul Orban-Iohannis… Uite ce frumos ziceai în 2018: „Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România din anii întunecați ai comunismului!”… Hai, spune și acum exact la fel!

P.S. Aștept cu maxim interes să văd ce jurnalist îi va adresa această întrebare cu proxima ocazie…„, a scris Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Oana Lovin,  sau ”Fata cu sparanghel”, cum mai este cunoscută, a protestat la inaugurarea metroului Drumul Taberei, strigând „celebrul” slogan.

Ea ar fi fost ridicată de jandarmi imediat.

Conform presei, Oana Lovin le-a spus jandamilor că recunoaște  și nu regretă cele spuse: ”Cum să regret că i-am zis m*ie lui Iohannis?”, scrie pe Facebook, Liviu Pleșoianu.

VIDEO: IPOCRIZIA lui IOHANNIS în 70 de secunde!În 2020, în 30 de secunde, cinci jandarmi ridică un cetățean român care…

Posted by Liviu Plesoianu on Tuesday, September 15, 2020

1 COMENTARIU

  1. Cat timp PSD-ul este si va fi condus de servicii si persoane santajabile, acest satrap ipocrit va incalca Constitutia fara sa il doara tablia fruntii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here