Fetelor, repetați cu Luciana Indre, rostind în oglindă:

Ca să ajung șefă la LOOK, trebuie să destram căsnicii.

Ca să ajung în vacanțe exotice, trebuie să îi trimit poze la una cu chiloții iubitului ei.

Ca să ajung în lumea mondenă a Clujului, trebuie să chem bărbații la ”Netflix and Chill”.

Ca să mă placă beizadelele și tații lor, trebuie să îmi fac intervenții estetice, în special la față.

Ca să ajung profă la Studii de Securitate, trebuie să le fac pe cele menționate mai sus.

 

*Această metodă chiar funcționează!!!!!

Luciana Indre, poreclită Luci iubi-bubi, a devenit cadru universitar la Facultatea de Istorie și Filozofie, din cadrul UBB Cluj. Unde? La specializarea Studii de Securitate, domeniu în care ea primează, fiind campioană la umblat prin mesaje și la investigarea profilelor de Facebook ale bărbaților cu bani din Cluj-Napoca.

Iubi-bubi s-a cam săturat de juriști, ziariști, fotbaliști, amatori de Crush Wine Bar (în zilele de vineri și sâmbătă) și s-a mutat pe mințile strălucite din mediul academic clujean (candidatul ideal trebuie să aibă vârsta : 40 +).

Ei, fata noastră e doctorand în cadrul Facultății de Istorie și Filozofie, păstorită de rectorul Academiei SRI, Adrian Ivan (conducătorul de doctorat al acesteia). Din toamna aceasta, Luci Indre a prins și ea un opțional și a ajuns să predea de la înălțimea unei catedre cursul de ”Introducere în știința comunicării și a relațiilor publice”, materie facultativă pentru cei de la Studii de Securitate.
Fetelor, credeți-ne! Moș Crăciun există! Magiiiiiia există! Așa că, dacă vreți mai multe detalii despre rețeta lui iubi-bubi, mergeți direct la sursă. Pe Luciana Indre o găsiți expusă, în fiecare zi de luni, în sala cu numărul 10 (altfel nici nu se putea), în clădirea Facultății de Istorie și Filosofie a UBB Cluj, între orele 16-18.

Domnișoara profesoară Indre o să vă învețe cum să comunicați și cu cine trebuie să comunicați.

P. S.

Ahahahahahaha

 

Material preluat integral de pe ziardecluj.ro

4 COMENTARII

  1. ….in facultati, primari…spitale…multinational, consili etc peste tot sunt pline paturile, birourile de pufe nonvalorile sunt valori pentru p…lime

  2. Javrele care trec prin toate canalele de scurgere ajung bine de fapt omul Achimas merita o depravata ca asta pacat de doctorul chirurgul Patriciu ca a ajuns atat de jalnic… rusine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here