sursă foto - Bună Ziua Cluj

Într-un magazin alimentar de pe strada Fabricii, Cluj-Napoca, a avut loc un jaf soldat cu rănirea vânzătoarei și furtul a aproximativ 4.000 de lei.

Evenimentul a avut loc ieri. Momentan, bărbatul nu a fost identificat de către autorități.

Jefuitorul se ascunse în toaleta unității și a fost surprins de vânzătoare după ce aceasta a închis magazinul.

„Totul s-a petrecut la o oră – pot spune – de vârf, 13.30, deoarece vedeam cum oamenii se întorceau de la biserica din vecini şi era încă forfotă pe stradă. La un moment dat, după ce şi ultimul cumpărător ieşise, am închis uşa cu cheia, ca să mă duc la toaletă. Însă, când am dat să intru în toaletă am constatat cineva, aflat acolo, ţine uşa cu străşnicie. Am dus o adevărată luptă să o deschid  – m-am ales şi cu julituri serioase la mână – şi, într-un târziu, m-am trezit faţă-n faţă cu un tânăr, care părea la fel de speriat ca şi mine… Mi-a zis, cu glas tenebros, că dacă vreau să nu păţesc nimic, să-i deschid uşa ca să plece – fiindcă nu-mi luase decât banii personali, vreo 80 de lei – şi că, în rest, nu se atinsese de încasări”, a spus vânzătoarea.

„L-am condus la uşă, dându-i drumul, iar el mi-a înapoiat banii personali, dispărând rapid în pasajul de lângă podul feroviar din apropiere. Dar, din păcate, n-am ştiut un lucru: hoţul furase încasările de sâmbătă şi banii de schimb – puţin sub 4.000 de lei – aflaţi în spatele magazinului, într-un loc secret, pe care-l ştiam doar cei ai casei, semn că omul filase de ceva vreme situaţia, ori a lucrat la pont! Oricum, sper să-l descopere repede poliţia, după imaginile camerelor de supraveghere, nu de alta, dar mie vocea lui mi-a părut foarte familiară, în ciuda faptului că faţa îi era acoperită de mască până la ochi! Şi, atât vă mai pot spune: sunt încă atât de şocată de eveniment, încât cred că am nevoie de câteva zile ca să-mi revin, fiindcă, de disperare ca să se salveze cred că individul nu s-ar fi dat înapoi de la nimic!”, a mai povestit femeia.

Știre redactată de Grecu Sorin, în publicația Bună Ziua Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here