O spargere a avut loc luni dimineață la una dintre sălile de jocuri ”Infinity Games” din Cluj-Napoca. În mai puțin de un minut, un bărbat a reușit să fure suma de 16.000 de lei din seiful localului, după ce a agresat-o fizic pe barmaniță. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, care au menționat că în cauză a fost întocmit un dosar penal, însă făptașul nu a fost deocamdată prins! Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost eliberat condiționat din închisoare, după ce a fost condamnat pentru incendierea unui om.

”La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 07.20, o tânără în vârstă de 21 de ani, care își desfășura activitatea profesională în incinta unei săli de jocuri de noroc, din municipiul Cluj-Napoca, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că în interiorul localului ar fi fost agresată fizic de un bărbat, iar ulterior aceasta ar fi sustras dintr-un seif suma de aproximativ 16.000 de lei, la scurt timp părăsind localul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar poliţiştii desfășoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în vederea identificării şi depistării autorului”, a transmis IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here