Defilarea de 1 decembrie a plutonului ales de Jandarmeria Cluj a fost una dezastruoasă. Instituția și-a cerut scuze public pentru lipsa de pregătire.

Reprezentanții Jandarmeriei Cluj au transmis un mesaj în care își cer scuze public pentru lipsa de pregătire a plutonului ales să defileze de 1 decembrie în Cluj-Napoca.

Aceștia nu s-au sincronizat și au creat un moment stânjenitor de Ziua Națională a României.

„Jandarmeria își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca astăzi. Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat.

În plan intern se vor face verificări asupra  modului de selecție și antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”, a transmis Jandarmeria Cluj.

4 COMENTARII

  1. Cand am zis in 10 august ca Jandarmeria trebuie desființata ca armă ați citit toți dar nu ați subscris. Acestia sunt milițienii oamenilor care si cer drepturile.

  2. Nu s-au facut de ras… or aratat „cine” sunt… Cine a crezut altceva, e prostu’. Si apropo, nu trebuie desfiintat nimic, trebuie doar „manageriat” corect si eficient si mai ales bine dimensionat. Ca in bussines… Dar cine…

  3. Din păcate ăștia (poliția, jandarmeria, procurori, judecători, ISU) au salarii și pensii mari și se pensionează la maxim 48 de ani. Restul, ciocu mic și la muncă până la 65 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here