Rareș Bogdan, europarlamentarul PNL, critică modul de operare al jandarmilor într-o intervenție într-un local din capitală în care el lua masa. Nu i se pare normal ca în urma relaxării restricțiilor să mai existe astfel de intervenții din partea jandarmilor și a poliției.

„Nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme şi oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urmă COVID şi-n urmă măsurilor restrictive. Nu are de ce să vină Jandarmeria, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină şapte oameni pe o terasă, speriind publicul”, a declarat Rareş Bogdan, la Antena 3.  

Europarlamentarul mai spus că l-a sunat pe ministrul Lucian Bode, dar acesta nu i-a răspuns la telefon. „Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, şi pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acţioneze şi să le explice domnilor de la Poliţie că nu mai este stare de urgenţă.  

Companiile româneşti au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa. Astăzi, am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, şi m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureştiului şi, în fiecare din cele patru locaţii din nordul Bucureştiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliţie”, s-a plâns Rareş Bogdan în intervenţia televizată.

Citește și: Europarlamentarul clujean Rareș Bogdan acuzat de delapidare

Sursă: adevărul.ro

2 COMENTARII

  1. Muie, frate, muie. „Facu-ta cu ma-na”. Acum, fara glume, crezi ca au venit acolo fara sa stie ca tu bufetezi in acel loc???? Esti cretin? Sau ne crezi pe noi cretini???? Au vrut sa te sparie! Sa ti-e caci pi tine. Nu li-o tinut, ghinion! BAAA, GHINION. Ai intzeles?

  2. papitzoiul cu batistutza cu muci la pept, profitorul de bani publici, fiul groparului Sodei Ocna Mures….in gura mereu cu „iubirea Romaniei”, vorbe mari care sa acopere micimea la suflet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here