În urma evenimentelor care au avut loc la cele două marșuri de weekend (LGBT și Noua Dreaptă) din Cluj Napoca, unii jandarmi clujeni nu au mai putut rezista presiunii și au declarat că sunt homosexuali.

”Eu nu sunt homosexual de când m-am născut, ci de când m-am angajat aici. Vă dați seama… toată ziua sunt înconjurat de uniforme, bărbați musculoși și pulane negre cu striații! Ce altceva puteam deveni decât gay?! Plus că am numai decât studii medii și unde în altă parte să-mi fi găsit un loc de muncă! Mi-am lăsat familia și m-am dedicat muncii în echipă cu băieții”, spune un jandarm clujean sub protecția anonimatului.

”Noi nu suntem decât gay, ci mai suntem și transsexuali, travestiți, adrogini, îngerași, curiști și oricum, suntem toate astea nu la locul de muncă, ci în particular! Dacă ne-am născut să ne placă dragostea, ce să facem! La noi, mai e cum mai e, dar să vedeți la mascați ce se întâmplă! ”, spune un alt jandarm clujean sub protecția anonimatului.

7 COMENTARII

  1. Mai jandarule tu nu ai citit BIBLIA sa vezi ce scrie despre astia ca tine?Intr-un viitor undeva indepartat vei vedea ce vei pati la venirea DOMNULUI IISUS HRISTOS pe pamant la ZIUA JUDECATII si atunci vei regreta aceste gesturi.

  2. Militarul se referea,la comandantii,clasa politica,oficialii,si tot felul de alti parvenitii si scursurii sociale devenite peste noapte marii maharii,la legislatia de c….,facut in Romania Iliesciana,unde daca vrei sa respectii ordinea si legea esti cocosit de sefii si clasa politica,sa nu vorbim de magistratii !

  3. Mă da fraieri sunteti. Nici atâta nu vă duce capul sa înțelegeți mesajul care vor sa-l transmită; adica ei trebuie să fie si una si altă, deoarece sunt prezenți la orice manifestare si sa-i suporte si pe gay, protestatari de toate felurile, ortodocsi, protestanti etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here