Deputatul clujean de la USR, Radu Molnar, a precizat că deficitul bugetar a depășit cu 15 miliarde prognoza, iar partidele de la guvernare nu au de gând să se atingă de pensiile speciale.

Parlamentarul l-a citat pe Cătălin Drulă, care a spus că execuția bugetară la patru luni, adică ianuarie-aprilie, este dezastruoasă, iar pe traiectoria actuală a cheltuielilor și veniturilor, România se îndreaptă către 30 de miliarde de lei deficit bugetar.

„Premierul Nicolae Ciucă a anunțat o ordonanță de urgență prin care ar urma să fie tăiate anumite cheltuieli ale bugetului de stat. Insa face asta fără să intervină asupra pensiilor speciale sau a numărului mare de secretari de stat. Nu s-au atins de secretarii de stat desi au ajuns la unele ministere să fie șapte, chiar opt secretari de stat. La ce e nevoie de atâta clientelă de partid care să fie hrănită de la stat? Consilieri, cabinete, mașini, protocol, deplasări. Toate astea sunt pe taxele românilor care suferă din cauza acestor taxe mai mari, fie că sunt liber profesioniști, microîntreprinderi, PFA-uri, cei care au un apartament în chirie”, a spus Drulă.

Deputatul clujean a mai precizat că este nevoie de o ordonanță reală pentru care să aducă tăierile de care este nevoie cu adevărat nevoie și nu de un „joc de mimă pe pielea noastră.”

Citește și: Masacru în Panticeu: Un câine a fost împușcat mortal cu o armă de vânătoare

1 COMENTARIU

  1. PENSII SPECIALE SUNT ALE MAGISTRATILOR PUNCT!!!!…..Uitați-va ce averi au chiar nimeni nu vede acest lucru…..plus ca recuperează zeci de mii de euro din urma de persoana….MAI TREBUIE SA FACI AFACERI??CAND PE UNII MAGISTRATI STATUL ROMAN II FACE MILIONARI IN EURO IN 5-6 ANI???!!!!STRIGATOR LA CER CE BATAIE DE JOC LA ADRESA POPOTULUI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here