“Cazul Caracal demonstreaza, daca mai era cazul, disolutia statului roman!”. Este concluzia judecătoarei Mădălina Afrasinie, președinta Sectiei a VI-a Civile a Tribunalului Bucuresti. Aceasta isi exprima uimirea ca in tragedia care a ingrozit o tara intreaga toata lumea afirma ca a lucrat ca la carte, victimele fiind trecute la capitolul “si altele”, scrie monitoruljustitiei.ro.

Totodata, judecatoarea Afrasinie se arata convinsa,

in analiza postata pe pagina sa de Facekook, de faptul ca nici acest caz nu va duce la resetarea statului, avand in vedere ca disolutia a inceput cu 10 ani in urma.

Iata postarea judecatoarei Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti:

“Ganduri printre randuri…

Cazul Caracal demonstreaza, daca mai era cazul, disolutia statului roman!

Ce ma uimeste este faptul ca toata lumea afirma ‘ca a lucrat ca la carte’..iar victimele sunt trecute la capitolul ‘si altele’…

Cazul nu va duce la resetarea statului, pentru ca disolutia asta a inceput cu vreo 10 ani in urma.

Ei vor continua sa se fotografieze, sa pozeze in cetateni indignati si vor arunca ‘pisica moarta’ in curtea altora, curte care ar fi bine sa fie in alta tara.

Sa crezi ca poti coordona institutii cu persoane care nu au nimici in comun cu acea institutie sau profesie sau sa incerci sa dai randament cu cei care chiar isi fac profesia cu cinste si onoare si care sunt din ce in ce mai putini, arata habarnismul ce ii caracterizeaza pe cei care ne conduc destinele…

Nu, dragii mei! NU se va intampla nimic bun pt noi! Tot noua o sa ni se ceara sa facem imposibilul si ni se va spune ca, ‘daca nu ne convine sa plecam, pt ca sunt multi care vor sa ne ia locul’, se vor transmite circulare prin care sa ni se ceara sa mai reducem din personalulul deja insuficient si ca, oricum, aven salarii si pensii nesimtite, si apoi, ‘calare’ pe populism vor cere sa fie alesi pentru ca au proiecte de…ingropat tara!

va urma…”

1 COMENTARIU

  1. Se mai constată fapta de a disoluționa statul de drept cu și sub complicitatea instanței a carei soluție e suspendarea executării pedepsei după j de termene cu amânare ce denotă ‘nțelegere nu de cauză ? Restul sunt vicleșuguri pseudojuridice nelegale ce aservesc grupări de politică. Organizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.