O judecătoare de la Judecătoria Cluj Napoca a chemat poliția după ce fostul soț a intrat peste ea în casă și a agresat-o pentru a o face să întrețină relații sexuale.

Un bărbat a fost arestat de Judecătoria Cluj Napoca, pentru un termen de cinci zile, pentru încălcarea unui ordin de protecție. Mandatul de arestare a fost emis vineri, 6 mai 2022, pe numele lui Balasz Robert.

”Admite în parte propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca de arestare preventivă a inculpatului B.R. şi dispune arestarea acestuia pe o durata de 5 zile începând cu data de 6.05.2022 si pana la data de 10.05.2022, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului”, se arată pe portalul Justiției Române.

Balasz Robert este fostul soț al judecătoarei C.T., fost avocat în Cluj Napoca.

Situația conflictuală

Cei doi soți nu se mai înțeleg bine dar Balasz Robert nu a putut să se acomodeze cu ideea că relația s-a destrămat. Surse oficiale spun că între cei doi a existat o stare conflictuală pentru care IPJ Cluj a emis un ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile.

Acest ordin de protecție a fost confirmat, luni, 9 mai, de o instanță de la Judecătoria Cluj Napoca, care a extins perioada de protecție de la cinci zile la șase luni.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, pentru reclamanta T.C.B., în calitate de victimă, astfel cum a fost precizată de aceasta, în contradictoriu cu pârâtul B.R. (Balasz Robert), în calitate de agresor, având ca obiect ordin de protecție și, în consecință: Emite ordin de protecție pe durata unui termen de 6 luni, calculat de la data pronunțării prezentei hotărâri”, se arată în verdictul judecătorilor clujeni.

Acuzații de tentativă la viața privată

Balasz Robert a fost arestat după ce în interiorul celor cinci zile, s-ar fi deplasat la locuința judecătoarei din Dezmir, sub pretextul că i s-ar fi stricat mașina.

După un scurt dialog, între cei doi a izbucnit un scandal, în urma căruia judecătoarea s-a refugiat în casa unui vecin.

Clujust scrie că bărbatul care a fost acum arestat pentru încălcarea ordinului de protecție ar fi vrut să își violeze fosta soție. Incidentul ar fi avut loc pe data de 29 aprilie 2022, la o casă din Dezmir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here