Judecătoarea Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj a fost din nou amenințată de Oliviana Ursuleac. De data aceasta, protestatara spune că va organiza un miting #rezist în fața casei judecătoarei.

”Am zis sa va anunt ca am trecut la next level. Amenintarea cu mitinguri #rezist in fata casei mele, doar ca eu locuiesc la bloc.

Inspre incunostiintare. Stiu ce mizerii scrie doamna „hartuita” la adresa persoanei mele. Stiu si cum va raspunde doamna presedinta a Curtii mele. Manipularea ordinara ca eu as afecta imaginea Curtii ca asa zice ea, nu va tine. Pana sa te reclame cineva, in primul rand trebuie ca tu sa ii furnizezi date de persoana reclamata si reala, si ca dovedesti vreun interes.

In aceeasi ordine de idei, sunt si postarile cu alcoolul. Nu avem nimic de ce sa ne legam, ne legam de asta. Spuneti ca am fost o corupta drogata si incompetenta, dar nu mai inventati ce nu e. fiindca sunt aici si vad, si stiu, si demonstrez.Jalnic!!!

Jalnic, si pentru doamna care posteaza si pentru cei care o mana.

Insa sunt un om tolerant, care va anunta ca va lupta pana la capat cu acesti impostori (ups, iar o hartuiesc ca o fac impostoare! )

Pana la capat inseamna nu numai raspunsuri institutionale, inseamna si verificarea unor Ip-uri, inseamna si plangeri din partea mea si mai inseamna si anchete penale. De saptamana viitoare incolo. Exercita ce drept vrei, pana vii in contradictie cu dreptul meu. De a ma apara si de a petitiona si eu.Ca in ecuatia asta nu inseamna ca tu ai numai drepturi, iar eu numai obligatii.

Japita ce esti! Conform DEX JAPIŢĂ
japiţă s.f. 1 (reg.) Bucată de lemn îndoit sau de fier aşezată deasupra proţapului, fomînd scobitura în care se prinde jugul. 2 (fam.) (Epitet depreciativ pentru o) persoană rea, ticăloasă; nemernic

Ce imi face doamna daca eu consider ca e o persoana rea si ticaloasa? Poate chiar nemernica? Ce? Eu nu am dreptul la opinii?Aaa, nuuu… Numai entitatile lor celeste au!”, a scris pe Facebook, judecătoarea Adina Daria Lupea.

Citește și: Judecătoarea Adina Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, hărțuită de #rezist

#Rezistenta voluntară a judecătorului Cristi Danileţ scoate aburi pe gură

3 COMENTARII

  1. Fascistii drogati #rezist, din Batalioanele de asalt ale nazistului, au trecut la next level: hartuiesc si ameninta judecatorii liberi, onesti, curajosi, competenti si neaserviti politic si nici statului paralel mafiot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here