Unul dintre cei mai vocali magistrați clujeni din spațiul virtual, Adina Lupea, susține că este hărțuită de un membru al grupului #rezist.

”Sunt in situatia nu zic delicata, ci enervanta, si pe care nu am dezvaluit-o pana acum, in care o sustinatoare a magistratilor de pe scari imi face a 17161719 mia plangere la Inspectia Judiciara (sa nu creada unii ca sunt alesi, numai ca posteaza pe fb, si eu am cercetari) pentru aceasta postare. Una doamna cu numele de Oliviana Ursuleac, mare rezistenta, care se da rezidenta in UK, cand dansa ie din Faltiseni, dupa cum am aflat. Mi-a facut ceva plangeri si pe la CNCD, ca as fi avut vreo problema cu homosexualii. Nu e nicio problema, eu inteleg ca judecatorii inspectori au nevoie si de punctul meu de vedere. Dau orice raspuns e nevoie sau cerut, problema este cum ma pot eu apara de o nebuna care face aproape din orice postare a mea o plangere la Inspectia Judiciara. Deja si secretarele de la cabinet sunt exasperate. Stiu, e o problema minora, dar e neplacut sa raspunzi la sesizari relativ anonime, pentru ca doamna comunica exclusiv pe e-mail cu Inspectia judiciara. Eu imi voi face datoria sa aduc la cunostinta inspectiei datele reale ale petitionarei, pentru a avea si domniile lor cunostinta despre identitatea doamnei care a afirmat ca ma reclama inclusiv la Parlamentul Britanic”, a scris pe Facebook judecătoarea Adina Lupea.

Practic, problemele lui Lupea au început de anul trecut, după evenimentele din 10 august, când judecătorul clujean a postat un mesaj în care susținea că intervenția jandarmilor a fost justificată. O procuroare din Argeș, Alina Diaconu, a contestat vehement opinia judecătoarei pe motiv că există o anchetă în curs și că Inspecția Judiciară ar trebui să se sesizeze din oficiu pentru a o sancționa pe Adina Daria Lupea. Ce a urmat în continuare a fost o contrazicere publică între cei doi magistrați și persoanele din lista lor de prieteni.


Olivia Ursuleac

Însă, în ”ecuația” problemei a intervenit acum Olivia Ursuleac, care a început să îi facă plângeri Adinei Lupea.

3 COMENTARII

  1. Nu vă lăsați intimidata că aveți toate pîrghiile în mînă să vă apărați de hastagistii ,această specie murdara care face mult rau romanilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here