Judecătoarea Adina Daria Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, îi transmite un mesaj primarului Emil Boc după ce a primit o înștiințare de demolare a garajului.

 „Din minunatiile noului nostru reales primar, Emil Boc!

Detin in proprietate un garaj, situat pe str. Muresului din Cluj-Napoca. La apartamentul unde sunt coproprietara cu mama si fratele meu. Garaj inscris in cartea funciara. Garaj pentru care platim impozit anual.

Ne am pomenit cu o somatie de demolare, fiindca in caz contrar il va demola Primaria, la suma de 4100 de lei si ceva, pe cheltuiala noastra. Nu numai noi, toti proprietarii de garaje din zona.

Domnul Boc, se aude? Faceti ceva exproprieri in zona si nu stim noi? Cum sa imi demolati garajul care e pe numele meu si in proprietatea mea, inscris in CF si pentru care de 30 de ani platesc impozit anual? Si nu numai ca nu ne despagubiti, ne amenintati si cu cheltuieli de demolare!

Nu aveti notiunea constitutionala de proprietate privata?
Postarea va fi pe public. Rog share!”.

Amintim că recent, primarul Emil Boc a anunțat că a semnat somațiile pentru demolarea a 798 de garaje în Cluj-Napoca, astfel că se vor reda orașului spațiile publice.

10 COMENTARII

  1. Emil Boc are probleme la „etaj”, cum dracu de a scapat de parnaie? Rizea ne spune ca toti au facut combinatii, toti au furat si noi, ici sa pi malul Somesului, stam la masa cu un Apostol… Mai sa fie… Pai doamna judecator, cu tot respectul, piticul nu a terminat si el Dreptul… se lauda ca-i avocat… ce hal de profesori ati avut la scoala? Piticul Boc a fost utecist de frunte, pui de comunist , cu acte in regula, asa se proceda la comunisti cu colectivizarea, te batea pana uita-i de tine si semna-i. Eu va recomanda , doamna Lupea, sa va mai cumparati o iala la usa, piticul vine si va si bate, el nu le are pe astea cu capitalismul, cu Dreptul Roman, cu principiile de baza de la temelia Dreptului. El acum este foarte agitat ca nu poate zbura pe alte continente, din cauza covidului. Anul trecut a fost mai mult in excursii, decat la birou. Sa nu aveti pretentii sa va inscrieti in audiente ca va programeaza abia prin 2023 toamna. De suparare pe Covid 19, sta toata ziulica si se uita la TV si bea Scotch whisky. Primarul nostru ie barbat, si-i pe Covid suparat.

    • Spații publice nu au cum fi ori deveni proprietăți private, dăcât (da)că la arhiva Primariei șââ O.C.P.I. Cluj vor fi dibuite ….ăăă acte false, dubluri dăă docomente ale căror legalități pot fi cercetate grabnic dă Parchete.

  2. Foarte bine face Boc ! Sa darame toate garajele astea comuniste jegoase care fac orasul sa arata ca un ghetto-u sovietic jegos ! Niciunde in Europa civilizata nu exista garaje din astea jegoase in fata blocurilor doar in tari de lunea a-3-a comunisto-sovietizate.

  3. O venit Dorel si Mariuca de la tara din fundul lumii sa isi faca gataj de tabla ruginita si beton in fata blocului pentru depozitarea muraturilor si a gunoaielor… asa cum stiu ei de pe vremea comunistilor… si asa cum le place lor ca intr-un ghetto-u comunisto-sovietic. Bravo Boc, sa terminam odata cu jegurile astea de garaje ruginite ce fac orasul sa arate ca un ghetto sovietic de lumea a 3 a.

  4. Unde sa isi mai tina doamna judecatoare muraturile zacusca si gunoaiele daca ii darama Boc garajul comunisti-ruginit si jegos ??? Ce rau e Boc asta… doamne…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here