sursă foto- ziarul clujean

Diana Cibotaru, magistrat la Judecătoria Cluj Napoca, este cercetată de Inspecția Judiciară pentru că întârzie redactarea motivărilor judecătorești din dosare.

Potrivit ședinței Inspecției Judiciare dosarul care îi poate aduce excluderea din magistratură este deschis pe temeiul neredactării hotărârilor judecătorești, din motive imputabile, în termenele prevăzute de lege” (art. 99 lit. r teza I din Legea 303/2004).

Ea a devenit magistrat în anul 2016.

Pe aceeași ordine de zi a Inspecției Judiciare mai sunt cercetați alți trei magistrați de la alte instanțe pentru același motiv.

4 COMENTARII

  1. Magistrații lui pește împuțit! Doamne pe ce mâni a căzut țara asta în ultimii 20 de ani! Băsescule, Johanis….voi ați promovat toate hahalerele în Justiția Română…toți incompetenții! Școala asta de magistratură a ajuns un fel de ”Spiru Haret”….sau poate un fel de de ”Ștefan Gheorghiu”..fute-v-ar Noe de inconștienți !
    La fel îs și notarii publici (niște șarlatani evazioniști) și chiar executorii judecătorești, care cu toții dau tonul la coprupție!!

  2. Asa e Zoli, dar ai uitat de procurori, care sunt in fruncea grupului de „profesionisti”. Ai mare dreptate. Ei, DNAul, SRI-ul si politicul, toti dau ton la coruptie. Toti directorii de la aceste institutii ar trebui judecati de coruptie, subminarea economiei natiobale si tradare de neam si tara. Dar in 33 de ani de democratie nu a fost nimeni judecat de subminarea economiei nationale, sau de tradare de neam si tara(asta ma duce la gandul ca SRI doarme pe postul securitatii nationale). Justitia romana nu a fost in stare nici pe un responsabil de la revolutie sa il judece. O sa le dea sentinte dupa ce au decedat

  3. La ce ma duce pe mine gandul cand stiu ca in fiecare an din cei 33 de democratie, economia tarii a fost subminatata de la nivel local, judetean si national, si ideea ca nimeni nu a fost acuzat macar de asa ceva. Hotie pe fata. Sa va fie rusine SRI, DNA, MAI, Iohanis, Basescu, Iliescu, PSD, PNL, PDL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here