Șeful CJ Cluj, Alin Tișe a fost reclamat în instanță de mai mulți directori din cadrul Aeroportului Internațional Cluj Napoca (Gabriela Zanc, director comercial, Corina Paula Florian, director economic, Iuliu Pop, director operaţional) care au cerut ca ”pârâtul să înceteze săvârşirea faptei ilicite constând în formularea unor afirmaţii mincinoase şi utilizarea unor expresii jignitoare adresate subsemnaţilor. În plus, dacă în cadrul şedinţei reacţiile pârâtului s-au limitat la folosirea unui limbaj tendenţios şi ironic adresat, în spaţiul public, pe pagina personală de, chiar a doua zi ulterior şedinţei de consiliu, pârâtul nu s-a ferit să folosească cuvinte jignitoare. Mai mult, pârâtul a ironizat în mod repetat atât pe pagina sa personală, cât şi prin intermediul articolelor publicate în presă, ori prin declaraţiile formulate în cadrul conferinţelor de presă afirmaţiile cu privire la potenţialul pericol pentru companiile aeriene, ca zborurile sa fie afectate”, se arată în plângere.

În premieră pentru instanțele din România, Judecătoria Cluj Napoca a acceptat plângerea făcută împotriva șefului administrației clujene.

” Respinge, ca neîntemeiate, excepțiile de inadmisibilitate invocate de pârât. Admite cererea de emitere a ordonanței președințiale astfel cum a fost precizată de reclamanți. (…)”, se arată în soluția pe scurt a Judecătoriei Cluj Napoca.

4 COMENTARII

  1. Foarte bine – era cazul ca cineva să îl potolească odată pe acest incompetent. Când și dacă ne vom trezi și noi , să nu mai alegem asemenea politruci..

  2. Respect! In loc sa aiba ca prioritate bomba ecologica de la Pata Rat, alaturi de primariile Cj-N si Apahida, dl.Tise o tine langa cu aeroportul. Interesant este ca manajementul aeroportului este apreciat de meseriasii in domeniu, dl.presedinte al CJ se impiedica, aproape la tot pasul, de Aeroportului Internațional Cluj Napoca. Presa cam asa prezinta situatia de la Cluj!!!
     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here