Magistrații de la Curtea de Apel Cluj au respins cererea de strămutare a procesului în care Traian Onuc, acuzat de mai multe înșelăciuni imobiliare, este judecat în instanțele clujene.

”Respinge cererea de strămutare formulată de inculpatul OT (nume anterior FIT) (cu datele personale la dosar) raportat la judecarea dosarului penal nr. 3263/211/2017/a1 aflat pe rolul Tribunalului Cluj, în faza de Cameră Preliminară. Stabileşte în favoarea Baroului de avocaţi Cluj suma de 2.425 lei, reprezentând onorariul pentru apărătorul din oficiu (av. OSV) pentru asistenţa juridică a părţilor civile. Obligă inculpatul la plata sumei de 3.000 lei reprezentând cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă”, arată soluția pe scurt a instanței.

Traian Onuc (fost Floarea Ianson) este acuzat de peste 100 de persoane pentru înşelăciune, pe rolul instanţelor de judecată fiind două procese împotriva acestuia, unul în care este trimis în judecată, iar în altul este cercetat. După ce le-a vândut oamenilor iluzii cu zeci de mii de euro, Onuc construieşte încă un bloc ilegal, cu toate că se află sub control judiciar, fiindu-i interzis să construiască sau să vândă apartamente.

Cu toate acestea, el activează în afacerile imobiliare din Cluj Napoca și în momentul de față.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here