Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au dispus a zecea prelungire a dreptului de circulație pentru Nicoară Cristina Gheorghina, una dintre fostele șefe al Curții de Apel Alba Iulia, acuzată de ucidere din culpă.

”Prin înch.pen. din 06.11.2017 în temeiul art. 111 alin.6 din OUG 195/2002 s-a dispus prelungirea dreptului de circulaţie a inculpatei Nicoară Cristina Gheorghina, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 07 noiembrie 2017 şi până la data de 06 decembrie 2017, inclusiv”, arată soluția pe scurt a instanței clujene.

Judecătoarea Nicoară Cristina Gheorghina (vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia la data producerii accidentului, n.red.) a accidentat în 2014 un om pe trecerea de pietoni în timp ce mergea la muncă. Accidentul a avut loc în centrul municipiului Alba Iulia, pe Bulevardul Încoronării. Aflată la volanul maşinii sale, judecătoarea nu a acordat prioritate unui pieton care s-a angajat în traversarea străzii şi l-a lovit în plin. Victima a fost dusă la spital, însă din cauza rănilor suferite a murit.

De la data comiterii accidentului, procurorilor le-a luat aproape doi ani de zile până să trimită dosarul în instanţă, iar primul termen al procesului, care se judecă la Curtea de Apel Cluj, a fost la mijlocul lunii februarie, când magistratul Nicoară a cerut o amânare pentru că nu a avut timp să îşi angajeze un avocat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here