Curtea de Apel Cluj a decis să îl condamne pe BOUZIANE MOHAMED AMINE, medicul marocan care și-a înjunghiat un prieten, la cinci ani și opt luni de închisoare cu executare.

”Admite apelul declarat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj împotriva sentinţei penale nr.161/20.07.2022 a Tribunalului Cluj pe care o desfiinţează în parte în ceea ce priveşte cuantumul pedepsei principale aplicate inculpatului B.M.A., pedepsele complementare şi accesorii şi confiscarea cuţitului utilizat la comiterea infracţiunii şi pronunţând o nouă hotărâre în aceste limite : Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului B.M.A. pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor prev. de art.32 raportat la art.188 C.p., urmare a înlăturării reţinerii art.396 alin.10 C.p.p. şi art.75 alin.2 lit.b C.p. de la 3 ani închisoare la 5 ani închisoare şi 8 luni închisoare cu executarea în regim de detenţie”, arată soluția pe scurt a instanței.

Inițial, BOUZIANE a fost condamnat de Tribunalul Cluj la o pedeapsă de 3 ani cu suspendare după ce în luna martie fusese trimis în judecată pentru omor.

Potrivit unui comunicat oficial al poliției, la data de 22 februarie, în jurul orei 14.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală.

În urma administrării materialului probator de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Cluj-Napoca a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost agresat fizic, în noaptea de 21/22 februarie a.c., în timp ce se afla într-un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, de asemenea cetățean străin.

Cel în cauză, pe fondul unei discuții contradictorii, i-ar fi aplicat o lovitură la nivelul abdomenului cu un obiect înțepător-tăietor.

Cei care îl cunosc spun că Amine era un om liniștit care nu se enerva niciodată și că nu își explică ce s-a întâmplat acum. Victima A.A. este și el medic, și lucrează la o clinică privată, fiind tot din Maroc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here