Judecătorii Liviu Ungur și Carmen Maria Cont, de la Curtea de Apel Cluj, au fost eliberați din funcții, miercuri, de președintele Klaus Iohannis, ca urmare a pensionării.

Reamintim că judecătorul Liviu Ungur a fost și vicepreședintele instanței clujene, iar alături de acesta a mai fost eliberat din funcții și au trecut în rezervă și alte cadre importante, precum șefii STS Maramureș și Suceava.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretele privind trecerea în rezervă a generalilor de brigadă – cu o stea Marin Bancoş şi Mihai Dascălu din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Reamintim că Sectia pentru judecatori din CSM a aprobat, joi, 3 noiembrie, 63 de eliberari din functie, prin pensionare. Printre aceștia se numără AL HAJJAR SIMONA MIHAELA, IDRICEANU CLAUDIA MIRELA, PUȘCAȘU DANUSIA, SĂRĂCUȚ MIHAELA, judecători ai Curții de Apel Cluj și BOICIUC IOANA-NORA, judecăror la Tribunalul Cluj.

Citește și: 6 judecători de la Curtea de Apel Cluj și Nora Boiciuc de la Tribunal cer eliberarea din funție ca să nu rateze pensiile speciale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here