șefa Tribunalului Timiș
Judecătorul Adriana Stoicescu

Marți, 15 decembrie, are loc o ședință în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Cu această ocazie, judecătorul Adriana Stoicescu a spus că ”astăzi Consiliul Superior al Magistraturii poate schimba soarta justiției și a țării. Astăzi trebuie să dea ocazia Adevărului să triumfe și să se asigure că niciodată în țara asta judecătorii nu vor mai fi șantajați, amenințați și timorați”.

Ulterior, judecătorul Adriana Stoicescu a postat un nou mesaj pe Facebook în care spune că în cadrul ședinței, colege sale vor spune ADEVĂRUL.

”Acum, în ședinţa secției pentru judecători, colegele mele spun ADEVĂRUL. Adevărul despre lupta anticorupţie şi victimele colaterale. Adevărul depre injustiţia justiţiei penale, sub umbrela protocoalelor SRI +DNA, când abuzurile au constituit normalitate. Adevărul despre judecătorii care au pronunţat soluţii timoraţi, cu gândul la propria libertate. Sunt mândră de colegele mele. Este timpul ca voi, oamenii, să ştiţi ce s-a întâmplat sub umbrela anticorupţiei, în instanţe şi, mai ales, în viata judecătorilor. Sper ca votul pe problema plângerii DNA împotriva raportului inspecţiei judiciare să oglindească poziţia absolut normală şi sănătoasă a secţiei pentru judecători”, transmite judecătorul Adriana Stoicescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here