Județul Cluj a înregistrat 544 de noi cazuri de Covid-19, în creștere față de ziua anterioară, când au fost raportate 467 de infectări.

În municipiul București s-au înregistrat 1.306 cazuri, urmat de Cluj, cu 544 și Constanța, cu 453 de noi infectări.

În momentul de față, în spitalele din județul Cluj sunt internate 92 de persoane cu Covid-19, dintre care 20 sunt copii, iar la Terapie Intensivă sunt 10 persoane.

De asemenea, rata de incidență în județ a urcat la 2,81 la mie, a treia cea mai ridicată din țară după municipiul București (5,05) și județul Ilfov (3,52).

În spitalele din țară sunt 2.301 pacienți confirmați cu COVID, dintre care 376 minori, iar la ATI sunt 144 de bolnavi, dintre care 3 minori.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 6.779 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus și 12 decese.

Citește și articolul: Rata de incidență a cazurilor de Covid-19 este în creștere: Cluj-Napoca a trecut de pragul de 4 la mie

2 COMENTARII

  1. Sa vedeti ce v-a fi dupa festivalul lui Boc si a gastii, Clujul v-a intrece si China cu imbolnavirile de covid. Trebuie sa-i multumim mocanului ca face kermeza cu toti drogatii in mijlocul Clujului si -l blocheaza cu garduri ca sa nu ne putem misca in zona. Ce mai ai proprietatea lui Boc si face ce vrea : asta la vista.

    • Asta face Primul-Comunist Al Clujului parca Este propietatea Lui ! Nu se dezice de vechile formule:-Vom munci SI vom realiza Cincinalul în Patru ani si jumatate din cei cinci trasate de tovarasul iubit Nic Ceao ! Uraaaaaaaaaaaaa ! Aplauze prelungite de la cel de-al doisprezecelea congress când Tov. Nic Ceao a fost ales ! Uraaaaaaaaaaaaa !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here