Mai mulți copii de 8 ani, din echipa de fotbal Luceafărul U Cluj, au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară în timp ce se aflau la un turneu de fotbal în sală disputat la Craiova. Dintre cei 13 copii din echipă, 7 au acuzat stări de vomă şi diaree şi 5 au ajuns la spital, unde li s-au administrat perfuzii, scrie ProSport.

Părinţii micilor fotbaliști cred, însă, că băieții au fost „otrăviți” intenţionat pentru a nu da randament la meciul de a doua zi.

„Aş vrea să reclam Hotel Sydney din Craiova. Este inadmisibil să se întâmple aşa ceva. Am avut 7 copii din 13 bolnavi, în spital. Am sunat la urgenţe să-i ia pentru că aveau vărsături, nu ştiam ce să facem. Cu noi în hotel mai este LPS Timişoara care a avut acelaşi meniu şi spre surprinderea noastră ei nu au avut nimic. După meciul cu Universitatea Craiova s-a întâmplat tot. Este dubios, deoarece am avut părinţi care au auzit că cei de la Craiova au fost de vină, dar nu vrem să ne gândim la asta. Dacă faci aşa ceva la un copil de 8 ani, nu mai eşti om. Am avut 5 copii internaţi până la 8 dimineaţa, unul nu şi-a revenit şi nu a putut juca în această dimineaţă, iar ceilalţi au stat cu perfuzii toată noaptea”, a spus Vlad Vălean, antrenor la grupa de copii a celor de la Luceafărul U Cluj citat de ProSport.

În legătură cu acest caz a fost depusă o plângere penală, iar poliția investighează cazul. În ciuda problemelor de sănătate, Luceafărul Cluj a câștigat competiția de la Craiova. Potrivit Ziarul de Craiova, proprietarul restaurantului din Craiova nu a putut fi contactat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here