Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind împreună cu filialele MediaSind TVR, MediaSind TVR Cluj, MediaSind TVR Timișoara, MediaSind TVR Craiova, MediaSind TVR Tg. Mureș și MediaSind TVR Iași demarează acțiunile de protest împotriva celei mai abuzive și discreționare administrații din istoria Televiziunii Naționale, administrația Gradea.
„Zilnic, constatăm că drepturile elementare ale membrilor noștri de sindicat din cea mai mare instituție de presă a statutului sunt călcate în picioare, deciziile discreționare sunt la ordinea zilei, banii publici sunt cheltuiți fără o minimă transparență, iar respectul față de profesioniști lipsește cu desăvârșire. 
Această campanie este un prim pas din seria acțiunilor de protest organizate împotriva administrației Gradea. În funcție de evoluția evenimentelor și a situației generate de pandemie, SRJ MediaSind împreună cu membrii afiliați din TVR iau în calcul organizarea unor manifestări publice în fața sediilor studiourilor teritoriale pentru a cere demiterea Doinei Gradea și a acoliților săi din fruntea Televiziunii Naționale, de protest în fața sediilor PSD din București și din teritoriu (pentru a determina această formațiune politică să-i retragă sprijinul șefei TVR), dar și în fața Direcției Naționale Anticorupție pentru a depune mai multe plângeri penale în vederea cercetării faptelor de corupție din TVR:

Te-ai saturat de un management precar, de abuzuri, incompetenta si injurii? De dispretul unui mandat in care eșecul a devenit cronic si a prăbușit televiziunea publică? Daca DA participă la Campania #vreaurespect in TVR. 

Militam pentru profesionalism, pentru  revenirea în instituție a unui climat de normalitate, fără abuzuri si decizii discreționare.

Postează pe pagina ta de fb un selfie  cu mesajul  #vreau respect in TVR.

Pe această cale, facem un apel către toți angajații TVR, indiferent de apartenența sindicală, să se alăture acestei campanii. Totodată, cei care doresc să ne trimită sesizări privind noi abuzuri ale conducerii TVR, o pot face în deplină siguranță pe platforma fairmediasind – platforma avertizorilor de integritate din cultură și mass-media, la adresa http://fairmediasind.disclosers.eu

 ÎMPREUNĂ SUNTEM PUTERNICI!”, transmite Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here