Într-un live ținut ieri pe pagina personală de Facebook, Ionuț Geană a proferat jigniri la adresa mai multor jurnaliști. Dar nu s-a limitat doar la asta și a început să profereze amenințări la adresa jurnalistului Liviu Alexa, amenințări cu moartea, transmițându-i că dacă are de gând să mai intre în Câmpia Turzii, îl va aștepta cu țiganii lui:

„Deci, am un mesaj pentru Liviu Alexa: sunt în Câmpia Turzii în momentul de față și m-am întâlnit cu mai mulți oameni (…) dacă Liviu Alexa intră în Câmpia Turzii, nu mai iasă de aici!”, a spus Geană.

În live-ul său, Geană și-a repetat amenințările, în mijlocul delirului zicând:

„Nu mă ascund de țigani, țiganii sunt prietenii mei, e ok. Și nu o să mai intri niciodată în Câmpia Turzii, asta te asigur eu! Și nici în Turda! Te asigur și de chestia asta!”

Apoi, spre final, revine:

„Și nu uita o chestie: țiganii din Câmpia Turzii (…) tu nu mai intri în zonele astea, aia ți-o pot spune eu, că m-am întâlnit cu oameni.”

Și, acum, tot live-ul cu delirul lui Geană (menționăm că, plin de curaj, când și-a dat seama că a comis o infracțiune, l-a șters):

Recent, Biroul de Investigații Criminale din județul Argeș a arestat o persoană pentru că a șantajat și amenințat trei politicieni, să nu candideze. Asta se întâmplă într-un județ de periferie al țării. Și, atunci, ne întrebăm și noi, ce păzește Biroul de Investigații Criminale din Cluj?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here