Președintele Klaus Iohannis a participat miercuri, 2 decembrie, alături de premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor Lucian Bode la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău și a gafat încă din debutul discursului, adresându-se „dirijorilor” de constructori, corect fiind diriginți.

Bună ziua tuturor!Domnule Prim-ministru,Domnilor miniștri,Parlamentari, constructori, dirijori de constructori,Onorată asistență,Îmi face mare plăcere să particip astăzi aici, la inaugurarea acestui drum care deocamdată este Centura Bacăului”, și-a început președintele discursul.

Totodată, președintele a arătat că nu știe numărul exact de kilometri de autostradă care au fost inaugurați astăzi, și anume 16 kilometri.

Această bucată de autostradă, cred că sunt 17 km, este primul tronson din Moldova care vine să arate determinarea noastră, a mea cu siguranţă, dar şi a Guvernului liberal de a dezvolta semnificativ infrastructura în Moldova”, a spus Iohannis.

În schimb, președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, spunând că Moldova, prin „grija guvernanților pesediști”, a fost lăsată în urmă.

Nu este niciun secret că Moldova prin „grija” guvernanților pesediști a fost lăsată în urmă. Și așa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări, am venit să dovedim, practic, că nouă ne pasă de Moldova și nu la nivelul de povești și promisiuni deșarte, ci la nivelul de realizări”, spune Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here