Klaus Iohannis îl protejează în continuare pe George Maior, deşi ministerul de Externe i-a cerut retragerea acestuia din funcţia de ambasador în Statele Unite. 

A trecut o săptămână de la solicitare, dar preşedintele nu a dat niciun semn că vrea să o ia în seamă. De altfel, legea nu îl obligă pe Iohannis să se conformeze într-o anumită perioadă de timp, preşedintele fiind cel care ia decizia finală în astfel de cazuri. 

Legea nu îl obligă pe Klaus Iohannis să aibă un termen exact până la care poate să răspundă solicitării venită din partea ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, dar nu îl obligă nici să semneze rechemarea din funcția de ambasador a lui George Maior în România și înlocuirea cu un alt ambasador.

Sursa: antena3.ro

1 COMENTARIU

  1. Corb la Corb nu-si scoate ochii. O nou si clara dovada ( din muntele de dovezi deja existente ) a faptului ca Yohanis ESTE SANTAJAT. Ceea ce nu stie sarmanul de el , pentru ca nu il duce mintea , este ca El si sotia lui sunt santajati la greu pentru toate faradelegile facute . In schimb , EL , marele si grasul Yohanis nu ii are cu nimic la mana pe altii. Ceea ce inseamna ca dupa ce isi termina mandatul , CURAND SPERAM, va avea o singura sansa , sa fuga sub aripa stapanei lui Merkelica . Altfel , sigur va face puscarie . Face parte temporar dintr-o mafie internationala. O alta mafie insa nu il va ierta iar gasca lui actuala il va trada . Va ajunge un om terminat . Sa speram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here