Deputatul ALDE, Remus Borza, susţine că președintele Klaus Iohannis ar putea fi trădat la alegerile din anul 2019, de propriul partid.
Borza afirmă că la alegerile prezidențiale ce vor avea loc anul viitor cel care ar putea avea sprijinul PNL ar putea fi fostul premier Emil Boc. Alianţa Vestului nou constituită ia în calcul această variantă.
„Patru primari și toți liberali s-au unit într-o Alianță a Vestului care i-a speriat pe birocrații de la București. Primarii municipiilor Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea au lansat, în weekend, această alianță cu scopul declarat: atragerea de fonduri europene direct de la Bruxelles (…) Cele patru orașe care au constituit Alianța Vestului, la care, din ianuarie 2019, li se vor alătura municipiile Sibiu și Alba Iulia, reprezintă modele de bune practici în ceea ce privește administrarea comunității și absorbția de fonduri europene. Cele șase orașe sunt în TOP 10 orașe privind dezvoltarea, cifra de afaceri și PIB per capita, grad de civilizație, cultură și educație”, a scris deputatul Remus Borza pe pagina sa de internet.

Remus Borza a declarant că PNL l-ar putea propune pe primarul Clujului, Emil Boc, la scrutinul de anul viitor.

„Avem de a face, pe lângă oportunitățile economice și de dezvoltare oferite de această Alianță, și cu o mișcare politică din partea semnatarilor. PNL nu a reușit, nici în Anul Centenarului, să iasă cu nimic în față, nici măcar să capitalizeze politic moștenirea Brătienilor ca întregitori de țară. Electoratul liberal, dezamăgit de politica actualei conduceri, migrează deja spre ALDE sau spre Cioloș. Un astfel de proiect poate relansa și recredibiliza PNL și poate crea chiar o alternativă la Iohannis din perspectiva alegerilor prezidențiale de anul viitor. Organizațiile PNL din Ardeal, extem de puternice, ar putea să-l susțină pe Emil Boc la președinția României. “Grupul de la Cluj”joaca tare. La doua capete”, anunță Remus Borza.

1 COMENTARIU

 1. Când va spuneam ca BOC va fi președinte, ați sărit ca tapu la capra in călduri?

  Varianta ideală:

  BOC, președinte.
  Tise, primar.
  Morar la DNA.
  Băsescu, prim ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here