Ghiciţi cine stă sub apartamentul lui Kovesi? Nu… nu cei de la SRI. Nu mai au voie. Nici termitele…ca şefa DNA nu are încredere în orice insecte. Dar ca să vedeţi cât de mică e lumea, vecina lui Laura Codruţa Kovesi este nimeni alta decât clujeanca Dana Varga.

Eh şi dacă tot am rezolvat misterul continuăm cu poveştile. Aparent şefa DNA suferă de insomnii. O fi de la faptul că procurorii apropiaţi ei încep să pice ca piesele de domino, ori de la faptul că cei de la PSD continuă să o citeze pentru a fi audiată de Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor din 2009. Eh lista cu presupusele motive e foarte lungă. Dar, vecinii ei se plâng că în fiecare noapte se aud paşi prin casa femeii.

„Măi eu nu ştiu ce e cu femeia asta dar aproape în fiecare noapte când e acasă nu are somn. Şi nici noi. Atât de mult se plimbă prin casă încât zici ca e coloana sonoră dintr-un film de acţiune. Ce-i drept nu zbiară, dar e ca tortura chinezească cu picătura doar că adaptat cu paşi zgomotoşi. Să v-o spun pe aia dreaptă, nu e ca şi cum am putea să mergem să îi spune că ne deranjează. La câte dosare face DNA din nimicuri, cine ştie ce păţim. Dar vă spun just…prefer să aud moschee în  cartier de două-trei ori pe zi câte 15 minute decât ore în şir de paşi în timpul nopţii” ne-a povestit un vecin de-al acesteia.

Acest articol a fost un pamflet si trebuie tratat ca atare

3 COMENTARII

  1. Frica de a nu o schimba si dosarele penale fabricate o macina in continuu si acum nu stie cum sa faca sa isi mentina pozitia ca probabil isi simte sfarsitul la DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here