Soţii Viorica şi Emilian Gherdan, patronii SC Euriteh SRL, compania care a câştigat contractul administraţiei locale de peste un milion de euro pentru îngroparea pubelelor de gunoi, sunt asociaţi cu Goga Vlad Cristian, acuzat de corupţie în afaceri cu deşeuri. Goga a fost şi arestat pentru implicarea lui în afacerea Tahal. El, împreună cu alte persoane au ”pompat” bani în Adrian Mîndroiu, fostul şef al Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Mediu, instituţie care gestionează banii pentru deşeuri.


Află informații despre cum făceau afaceri ilegale Mîndroiu și Goga, cât și despre ceilalți membrii ai asociației infracționale cumpărând ziarul Gazeta de Cluj de la orice punct de vânzare a presei.

2 COMENTARII

  1. Asa care v-a sa zica ! ….. Acum intelegem ca nu a fost o coincidenta …. Adica , pentru a se asigura ca acest contract se va desfasura cu cat mai putine probleme , Euriteh SRL a reusit sa il angajeze pe unul dintre fostii angajati ai Primariei Cluj , pe Coman Ionut ( o ‘ tanara speranta ‘ a PNL ) , care acum vine si reprezinta in fata vechilor colegi interesele noului patron !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here