O profesoară de geografie de la Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca a făcut un gest absolut șocant, după ce a venit la liceu să își țină orele, deși fusese confirmată pozitiv cu virusul Covid-19 și prezenta simptome grave ale bolii.

La prima oră, aceasta a fost scoasă de urgență din clasă de către directorul adjunct pentru a efectua un test rapid covid, fiind ulterior re-confirmată pozitiv. Aceasta s-a întors înapoi în clasa pentru a saluta elevii! 

Cazul este de bună seamă scandalos. 

Ziar de Cluj a încercat să contacteze directorul instituției de învățământ, însă acesta avea ora în desfășurare și nu a oferit încă un punct de vedere.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Cluj, Direcția de Sănătate Publică Cluj urmează să stabilească măsurile care se impun: 

„Situația medicală a fost gestionată prin cabinetul școlar al unității și s-au aplicat prevederile art.6, alin. (9) din Ordinul Comun, nr.5338/1.082/ 1.10.2021.

Conducerea unității și DSP Cluj decid măsurile care se impun, ca urmare a desfășurării anchetei epidemiologice”, informează IȘJ Cluj. 


sursa: ziardecluj.ro

Citește și: Se schimbă șefia la DNA Cluj! Anca Mărincean se pensionează, Ionuț Vasile vine la conducere!

1 COMENTARIU

  1. Daca a fost vaccinata…. nu conteaza . Doar este imunizata, nu? La vaccinati nu se pun testele. Ei pot infecta pe oricine vrea muschii lor ca ei este imuni, nu? Ciocu mic, ca noi suntem vaccinati( imunizati!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here