De parcă nu ar fi destui șoferi fără carnet, băuți, drogați, prea grăbiți sau prea neatenți pe şosele, pe un drum european intens circulat din Cluj și-a făcut apariția… un cal în galop.


Un cititor al Gherlainfo a trimis redacției o filmare cu un cal în galop pe un drum european din județul Cluj, localitatea Iclod.

Galopul, demn de filmele cu Mărgelatu, s-a întâmplat miercuri după-amiază, pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din județ, E576 / DN1C.

Probabil calul nărăvaş ar fi scăpat din vreo curte. Cert e că printre mașini, a reprezentat un adevărat pericol. Șoferii s-au minunat de apariția neașteptată, iar unii au scos telefoanele și au filmat momentul, a precizat Gherlainfo.

„Au scăpat caii putere!”, a comentat cineva filmarea postată pe YouTube. Oricum, e de apreciat că animalul a respectat măcar banda de circulaţie şi nu a luat-o pe contrasens.

Citește și: Lucrările de peste 10 mil. euro pentru extinderea infrastructurii de apă și canalizare în 10 localități clujene au fost recepționate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here