Frumos tare la Gherla, unde justiția se face pe principiul „bea finu și cu nănașu” sau, mai precis, bea stagiara cu maestra.
Din câte se pare, o jucătoare fostă avocată nu uită de unde a plecat și cine a ajutat-o când murea de foame și își răsplătește fosta maestră cu soluții juste și echidistante, dar care înclină spre clienții acesteia din urmă.
Dacă mai pui la socoteală că „maestra” în cauză este și o membră de „de vază” a Baroului, te intrebi, retoric, ce șanse mai ai ca justițiabil în fața acestui cuplu formidabil.
Rușinică, rușinică, stimabile doamne, sunteți mai penibile decât prevede legea. Mai ales cea bătrână, care o arde pe colegialitate și principii dar pe la spate își batjocorește colegii și îi face în toate felurile. Atenție mare.

1 COMENTARIU

  1. Pacat de intentia nationalismului vostru.Domle la tara nu PUTE,la tara s-a crescut un neam de milenii.Mirosul taranii de tara este mirosul holdelor de grau,al pomilor in floare,al otavii si pajistelor montane,este mirosul unui popor cresct in tarina pamantului romanesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here