Fostul șef al Poștei Române Cluj, Ovidiu Secară, care este și șeful PSD Cluj Napoca, a fost înlocuit în post de Florin Gliga. Însă, Secară a rămas tot la poștă și a primit un post de consilier personal al directorului general al Poștei Române, în condițiile în care el locuiește în Cluj Napoca. Am încercat să aflăm detalii despre cum se descurcă Ovidiu Secară cu noul loc de muncă: salariu și naveta zilnică Cluj – București, etc. Nici el și nici reprezentanții Poștei Române nu au oferit nicio informație. Motivul: protecția datelor cu caracter personal.

Potrivit surselor Gazetei de Cluj, după ce a fost schimbat din postul de șef al Poștei Române Cluj, Ovidiu Secară se pregătea să conteste în instanță schimbarea. El este și șeful organizației municipale a PSD Cluj Napoca. Cu siguranță ar fi câștigat procesul. Însă, i s-ar fi oferit la schimb postul de consilier personal al directorului general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

Potrivit surselor, salariul este de câteva mii de euro, în condițiile în care Secară îl consiliază pe Grigorescu de la distanță de aproximativ 500 de km!

Am trimis un set de întrebări către Poșta Română pentru a afla detalii despre modalitatea în care Secară lucrează în postul de consilier.

1. Vă rog să îmi comunicați care au fost motivele pentru care Ovidiu Secară a fost numit in funcția de consilier al directorului general al Postei Romane ?

2. Vă rog sa imi comunicati data la care Ovidiu Secara a fost angajat in postul mentionat anterior?

3. Va rog sa imi comunicati care este salariul lui Ovidiu Secara in postul mentionat anterior ?

5. Tinand cont de faptul ca Ovidiu Secara locuieste in Cluj Napoca, va rog sa imi specificati care este modalitatea in care el este pontat la locul de munca?

6.Va rog sa imi puneti la dispozitie fisa postului ocupat de Ovidiu Secara.

7.Va rog sa imi puneti la dispozitie o copie a CV-ului lui Ovidiu Secara.

În replică, Poșta Română, prin biroul mass-media, a răspuns că răspunsurile la aceste întrebări nu pot fi date pentru că încalcă dispozițiile protejării datelor cu caracter personal!

În același timp, întrebat despre noul loc de muncă, Ovidiu Secară a devenit opac.

”Nu știu ce relevanță are opinia mea. Pot să vă spun că lucrez la poștă de peste 25 de ani și cu asta am închis discuția. Dacă sunt protejate datele personale nu vă răspund la întrebările acestea. Oricum, cred că am stat prea mult să discut cu dumneavoastră și regret. După ce voi sta de vorbă cu angajatorul meu, voi discuta și cu dumneavoastră”, a declarat Ovidiu Secară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here