Potrivit declarațiilor făcute de investitorul imobiliar Dorin Bob, la sfârșitul lunii va fi terminat sensul giratoriu de pe str Frunzișului, din Zorilor.

„Sensul giratoriu va fi gata săptămâna viitoare. A fost o adevărată nebunie, am văzut că s-a spus pe la radio că nu se știe când va fi gata lucrarea. Noi am depus o adresă oficială, cu număr de înregistrare, la Primărie, în care am precizat că sensul giratoriu se va finaliza până în 31 mai. Oricum, suntem în termen, am respectat autorizația de construire. Am fi dorit și noi să încheiem lucrarea acum șase luni, dar a fost complexă și nu s-a putut mai repede”, a spus Bob, pentru Media9.

În zona sensului str Frunzișului va avea 4 benzi de circulație.

Dezvoltatorul a arătat și că lucrarea a durat mai mult pentru că s-a lucrat permanent sub trafic, pe ambele sensuri.

10.000 de mașini circulă zilnic pe strada Frunzișului, potrivit datelor lui George Dorin Bob.

„Din păcate, sensul giratoriu nu va rezolva problema ambuteiajelor. De vină este lipsa soluțiilor alternative. Avem nevoie de centura metropolitană pentru a ridica presiunea traficului asupra orașului”, a mai spus Bob.

1 COMENTARIU

  1. Cestia cu Centura spune-i-o lu’ Lindicu’. Noua ne-ai mancat sufletul cu lucrarea lu’ peste. Trebuia sa incepi cu sensul giratoriu si apoi sa-ti faci bloacele. Aaaa, n-ai avut bani? Au trebuit sa-ti cotizeze prima data „fraieri tai” ca sa te ocupi de Boul de Sofer Clujan? Asta e, avem ce am votat. Sa te bucuri de „castig” numa’ cat ti-au urat soferii dintr-o zi. Iti ajunge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here