Primăria Turda a anunțat că a semnat contractul de finanțare cu fonduri europene pentru construirea unui Aqua Park. Ieri a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate necesar proiectului.

Parcul de distracții va fi construit pe o suprafață de 7 ha, iar costurile se ridică la 20 de milioane de euro. Potrivit specialiștilor din domeniu, proiectul de la Turda va fi de anvergura complexului Nimphaea din Oradea.

„Încă un pas important pentru dezvoltarea turismului de agrement în orașul nostru. Astăzi (marți,- n.red.) a fost semnat contractul numărul 734 din 10.01.2022 pentru studiul de fezabilitate al Complexului de agrement Aquapark Turda cu societatea S.C POLIART SRL, fiind recunoscută pe piața construcției a altor complexuri de agrement acvatic.

Contractul de servicii are ca obiect:
– studiu topografic vizat O.C.P.I,
– studiu geotehnic verificat la cerința Af,
– studiu hidrogeologic,
– scenariu securitate la incendiu,
– audit energetic și studiu privind utilizarea unor sisteme alternative de eficiență ridicată,
– studiu de fezabilitate,
– DTAC,
– proiect tehnic,
– CS, DDE, DTOE
– asistență tehnică din partea proiectantului,
– elaborarea certificatului de performanță energetică, precum și orice alte studii de specialitate relevante pentru realizarea obiectivului de investiții “Complex de agrement Aquapark Turda”, a tranmis edilul municipiului Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here