Iohannis a mai dat o palmă la rahat! Toată discuția despre carantinarea românilor peste 65 de ani este doar o jalnică diversiune. Nu trebuie să vedem exportul de forță de muncă în UE în special în Germania și modul cum este devalizat statul român de vremelnicii săi conducători.

În timp ce economia noastră se îndreaptă spre faliment, pierdem vremea cu diversiunile SRI-ului. A fost diversiunea cu Paștile, apoi au venit la rând bătrânii. Ce mai urmează? Nici pandemia nu-i ajută, numărul morților e mic, foarte mic. Deci Iohannis, spune-ne tu care sunt firmele care au dus 40.000 de români la lucru la șefa ta Merkel? Câți români vei mai exporta în Anglia, Spania, Olanda? Câți bani vor încasa firmele paravan ale serviciilor? De ce ai mărit din nou bugetele serviciilor in plină pandemie? Astea ar fi adevărate întrebări, nenorocitule!

Liviu Man

3 COMENTARII

  1. Dacă „şefa” Domnului Preşedinte Iohannis este Doamna Merkel, oare „şeful” lui Dragnea Liviu, Năstase Adrian, Mitrea Miron, Vâlcov, Şova şi ceilalţi penali care au devalizat România după 1989, cine este?

  2. Stati in casa, romani! Sa pot eu fura tara! Me vorbeste ca unor retardati. Ce atitudine! De presedinte…Iata masca, nu e masca. Mai rau ca in scenariu prost de teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here