Primăria Cluj Napoca a publicat anunțul pentru licitația de aproape 100 de milioane de lei pentru curățenia de pe străzile din Cluj Napoca.

Contractul vizează 350 de străzi și trotuarele aferente din cartierele Mănăștur, Zorilor, Plopilor, Dâmbu Rotund, Gruia, Grigorescu și zona centrală – parțial (strada Cuza Vodă, Piața Mihai Viteazu, strada I.P. Voitești, strada Horea și strada Căii Ferate).

Ofertele se pot depune până în 12 martie, iar valorea estimată este de 91.715.029 lei.

Contract subsecvent de 18 milioane de lei

”Frecvența de încheiere a contractelor subsecvente este de 1(unul) contract pe an, în limita fondurilor bugetare și a necesităților autorității contractante. Valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 17.563.684,80 lei fără TVA”, se arată în anunțul publicat pe SEAP.

Firmele care se înscriu la licitație trebuie să îndeplinească mai multe condiții, între care și cele referitoare la utilajele de care dispun. Astfel, vechimea maximă acceptată a utilajelor folosite pentru desfășurarea activităților este de 4 ani, adică nu mai vechi de 2016. Iar firmele vor primi între 0 și 12 puncte în funcție de vechimea utilajelor la evaluarea ofertelor depuse.

Totodată ”ofertantul trebuie să demonstreze o experiență similară prin prestarea de servicii similare celor descrise în caietul de sarcini, duse la bun sfârşit, la nivelul ultimilor 3 ani, în valoare cumulată de minim 17.000.000 lei fără TVA. Cerința minimă se va îndeplini la nivelul a maxim 3 contracte”, se precizează în anunțul de licitație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here