Unul dintre liderii Coaliţiei pentru Familie a început să plângă în timpul conferinţei de presă de după închiderea referendumului, declarându-se dezamăgit de absenteismul de la urne.

„Români, poate nu ne-aţi crezut, dar va veni o vreme când ne veţi da crezare. Rămân în linia întâi“, a spus unul dintre Coaliţiei pentru Familie într-o conferinţă de presă imediat după închiderea urnelor.

Reprezentanţii Coaliţiei pentru Familie au dat vina, pentru eşecul de la referendum, pe Guvern pentru că a dat dovadă de „incapacitate” în a informa românii cu privire la legea ce urma a fi modificată sau cu privire la întrebarea de pe buletinele de vot.

 „Să ne amintim că au existat canale media, partide, vocea societăţii care ne pregăteau zi de zi, ceas de ceas pentru fraudă. Era singurul mesaj pe care-l spuneau: fraudă, fraudă! A fost un referendum extrem de calm cu iregularităţi care s-au întâmplat în special împotriva susţinătorilor referendumului, dar care a dovedit că nu există urmă de fraudă. Nu vom mai relua aici subiectul incapacităţii Guvernului şi a administraţiei României de a informa publicul românesc cu datele legale strict necesare, cu informaţia necesară despre legea despre care vorbim de revizuire constituţională, despre întrebarea care este scrisă în buletinul de vot”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă organizate pe Facebook, preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu.

3 COMENTARII

  1. Da,si are dreptate!Cand s-a mai pomanit,neam de neamul nostru sa avem manifestatie gay, publica,in strada,pana acum 2ani.Si daca acestea au fost aprobate de primarie asa ,mai cu rusine si teama ,si mai la marginea urbei,fiti siguri dragi concetateni,care nu ati binevoit sa va deplasati la vot,ca urmatoarele vor fi in buricul targului.Ce-o sa faceti?O sa le puneti batista pa ochi copiilor vostri sau o sa-i inchideti in casa?Dar cand ii vor vedea sarutandu-se pe srada?Chiar ati crezut ca acesti oameni care au initiat acest referendum au avut vreo treaba cu PSD-ul sau cu Dragnea…?!Ce orbire!Veti vedea ca raul se va intinde ca focul.Am fi putut sa-l stingem in fasa.Pacat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here