Un calator al cursei Tarom de la Cluj la Bucuresti din aceasta dimineata a explicat pentru Gazeta de Cluj frustrarea liderilor USL. Baronul PSD Emil Radu Moldovan alaturi de colegul sau Mircea Jorj, proaspat demisionat din functia de sef al PSD Cluj-Napoca, discutau despre faptul ca nu au reusit sa fie la putere cu adevarat daca nu reusesc „sa porneasca” avionul sa plece la timp spre Bucuresti. Frustrarea lui Radu Moldovan a fost maxima cand a vazut ca persoana pe care o asteapta este presedintele Traian Basescu, dar si proaspatul deputat PMP Elena Udrea. Cei doi ar fi sosit la aeroport cu masini separate, dar in acelasi timp.

Social-democratul Moldovan s-a intrebat: „ori suntem la putere ori in opozitie?” Toti marii PSD au asteptat 15 minute dupa liderul Traian Basescu, ca apoi avionul sa ajunga in timp la Bucuresti. Ceea ce nu a spus nimeni din acel avion este ca in perioada guvernarii USL aeronava prezidentiala i-a fost luata lui Traian Basescu, ca apoi o parte a contractelor sa mearga catre o firma apropiata liberalilor.

Presedintele Traian Basescu ar fi intarziat doar 15 minute plecarea aeronavei spre Cluj-Napoca si nu 35 de minute cum spuneau liderii USL, sustine o sursa care a calatorit cu acea aeronava, neimplicata in politica.

Citeste pe aceeasi tema:

Coabitarea PNL-Băsescu avantajează Eximtur

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here