Liderul motocicliștilor români ai filialei Hell’s Angels, Marius Lazăr, a fost prins a anunțat Poliția Capitalei. El a fost acuzat că face parte dintr-o grupare internațională de traficanți de droguri și că ar fi negociat uciderea a doi rivali. Lazăr era dat în urmărire internațională.

Conform sursei citate, în cursul acestei zile, polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale au depistat un bărbat de 49 de ani, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, Curtea de Apel București a emis în 15 decembrie 2022 un mandat de arestare preventivă, în vederea extrădării către autoritățile din Statele Unite ale Americii, fiind cercetat pentru infracțiuni de criminalitate organizată, trafic internațional de droguri de mare risc și spălare de bani.

Bărbatul a fost încarcerat într-un centru de reținere și arestare preventivă al Poliției Capitalei, conform sursei citate.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că este vorba despre Marius Lazăr, liderul grupării de motocicliști „Hell’s Angels”. El a fost acuzat că face parte dintr-o grupare internațională de traficanți de droguri și că ar fi negociat uciderea a doi rivali.

În 2020, el a fost arestat alături de trei complici când urma să achite cocaina comandată cu 50.000 de euro și două imobile. În momentul capturării, suspectul avea banii și actele de proprietate asupra sa. O anchetă internațională la care au participat și ofițeri români din cadrul DIICOT a dus la capturarea traficanților coordonați dintr-o închisoare din Noua Zeelandă, spuneau autoritățile.

Marius Lazăr ar fi negociat cu doi neozeelandezi, dar și cu alți membri ai Hell’s Angels o tranzacție de 400 de kilograme de cocaină destinată pieței din SUA, dar și 10 kg de cocaină pe care voia să le vândă în România, conform newsweek.ro. Totodată, el ar fi vrut să înceapă să furnizeze mașini blindate, arme de asalt – de la AK 47, la grenade M26, pistoale Zastava, puști Zastava și veste antiglonț produse la fabrica Zastava Arms, în Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here