Pentru prima data, bucurestenii care nu mai au liniste de luni de zile din cauza protestatarilor #rezist au avut satisfactia sa vada ca organele de ordine isi fac datoria si ii ridica pe scandalagii de pe strada. Liderul #rezistentilor din Piata Victoriei, Malin Bot, care pretinde ca este jurnalist, a incercat sa faca un nou show in fata sediului central al PSD de pe bulevardul Kiseleff in dupa-amiaza zilei de luni, 8 ianuarie 2018. Malin Bot a incercat sa faca pe desteptul cu jandarmii, care i-au cerut cu frumosul sa urce in duba pentru a fi dus la sectie pentru identificare si sanctionare. Posibil si amprentare.

Malin Bot s-a opus precizand ca legea ar prevede ca procesul verbal de constatare a contraventiei se face la fata locului si a cerut sa fie amendat in strada. A mai si pretins ca este jurnalist, desi noi nu am auzit nicaieri in lume ca jurnalistii sa se comporte ca niste activisti si sa faca proteste in strada cu insigna #rezist in piept. Noi stiam ca jurnalistii relateaza de la fata locului si nu protesteaza decat daca este vorba despre drepturile lor si apararea libertatii de exprimare.

Bot a frizat ultrajul, intreband tendentios jandarmii care il invitau frumos in duba ca nu cumva nu stiu sa scrie si de aceea s-ar fi codit acestia sa ii intocmeasca procesul verbal in strada.

Apreciem decizia jandarmilor de a-l lua cu duba pe Malin Bot ca fiind una corecta si obligatorie intrucat acesta dadea semne clare ca indiferent daca ar fi fost amendat, el isi va continua protestul care ameninta linistea publica, astfel incat fermitatea jandarmilor in a-l baga cu de-a sila in duba a fost mai mult decat justificata.

Spre amuzamentul audientei, #rezistentul s-a agatat de un stalp ce purta un semn de circulatie generand daramarea acestuia, astfel incat apreciem ca trebuie obligat sa suporte costul replantarii semnului rutier. Urmariti filmarea video cu circul oferit de jurnalistul #rezistent. Cerem ministrului de Interne Carmen Dan sa ii propuna pentru avansare in grad pe jandarmii care l-au bagat pe scandalagiu in duba, intrucat din ianuarie 2017, cand au inceput protestele #rezistentilor si pana in prezent, niciun purtator al uniformei aceste Arme nu a manifestat fermitate in oprirea din fasa a protestelor ilegale ale unor indivizi despre care nu stim cu certitudine pe cine au in spate.

Sursa: luju.ro

12 COMENTARII

 1. Foarte bine! Apreciez că jandarmii au dat dovadă de răbdarea și de reținerea pe care zurbagiul Bot nu le merita. Departe de a favoriza violența din partea organelor, dar în alte țări ar fi fost trântit la pământ și încătușat, fără alte explicații.

  • Bine spus ! Lege si ordine nu debandada cum o face Malin Bot cacarau al natiunii romane ! Pana acum nu a fost cunoscut acest pseudo-reporter,iar acum cu ocazia acestor manifestatii din Bucuresti sa gandit ca e cazul sa iasa si el in fata si sa fie cunoscut pentru ideile lui idioate.Huooooooooooooooooo !!!!

 2. Mizerie de articol. Apreciez si faptul ca autoarea acestui articol a fost cat se poate de „obiectiva” in exprimare si nu a folosit acest articol pentru a isi exprima propriile pareri. Se pare ca in ziua de azi orice lacheu al PSD-ului ajunge in presa. Eu unul nu o sa mai urmaresc aceasta gazeta fiindca e clar ca e condusa politic si tot ce face e sa imprastie propaganda PSD. Iar celor care cred ca PSD-ul nu distruge sistematic tara asta, le doresc sa traiasca, pana la finele vietii, in mizeria in care traiesc majoritatea romanilor cinstiti.

 3. Apropo de afirmatia „noi nu am auzit nicaieri in lume ca jurnalistii sa se comporte ca niste activisti si sa faca proteste in strada” probabil ati uitat de Badea si Ciudatu care s-au prosternat cu pancarte si afise, declarand greva foamei pe la televiziunile nationale. Badea ala care s-a luat la harta cu militieii de la trafic si a mancat bataie de la un oarecare asa zis luptator.

 4. „A mai si pretins ca este jurnalist, desi noi nu am auzit nicaieri in lume ca jurnalistii sa se comporte ca niste activisti si sa faca proteste in strada cu insigna #rezist in piept. Noi stiam ca jurnalistii relateaza de la fata locului si nu protesteaza decat daca este vorba despre drepturile lor si apararea libertatii de exprimare.”

  Citeste ultimele cuvinte, draga Carmen Gorgan. Cuvintele TALE. Apoi aminteste-ti ca ai scris asta despre un om care a fost luat pe sus de catre Jandarmerie in mod abuziv, incalcandu-i-se libertatea de exprimare…

  Mindf**k, eh ?

 5. Niște bastoane in cap i-as fi dat, apoi sa curețe trotuarul de gunoaie, ca sa putem trece civilizat.
  La Cluj nu l-am auzit sa strige pt distrugerea găștilor de mafioți care fac legea in oraș.

 6. Adica daca sunt sudor , dulgher , parchetar , faiantar , turnator ( la otelarie ) , chelner ( la restaurant , nu care ofera informatii la garda „pe tava ” ) … Acestia de mai sus pot protesta , dar reporterii NU ! De ce ? Cine a zis ? Unde scrie ? Care articol ? Faceti cunoscut pasajul , ca sa stiu si eu , va rog frumos chiar nu am auzit ! Deci care au voie sa protesteze , si care nu ! PSD , SAU NON PSD , dati-mi un raspuns . Salut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here