Csoma Botond, liderul deputaților UDMR din Cluj, a precizat că, în timp ce se îndrepta către intrarea în Parlament, a fost nevoit să treacă prin mijlocul unui grup de protestatari AUR, care i-au adresat amenințări. Deputatul clujean menționează că, de obicei, ajunge la Parlament pe jos și că, de data aceasta, jandarmii l-au redirecționat către a doua intrare, ceea ce l-a determinat să traverseze zona unde erau adunați protestatarii AUR.

„M-au huiduit, amenințat, au zis: Luați-i gâtul. Un discurs agresiv. Nu m-au lovit. Cred că m-au recunoscut, pentru că au strigat: Afară cu UDMR!. La cealaltă intrare am auzit persoane alergând în spatele meu, dar jandamii le-au oprit. Nu am fost bruscat, a fost doar o amenințare, dar așa așa ceva e inacceptabil. Acești oameni sunt indusi în eroare de un partid extremist și șovin, ajungem la scene, poate în Germania nazistă au fost scene similare. Nu mi-a fost frică niciodată să merg pe jos, să vorbesc cu cetățenii. Dacă nu erau jandarmii poate mă bruscau și pe mine. Trebuie să facem o analiză cu ce măsuri trebuie luate,” a declarat parlamentarul clujean, potrivit digi24.ro.

”O persoană din rândul manifestanților a agresat verbal un alt parlamentar (Csoma Botond, primul fiind Ludovic Orban – n.red.), făptuitorul fiind identificat de jandarmi, pentru a fi întocmite demersurile necesare sesizării organelor de urmărire penală. Jandarmeria Capitalei va sprijini aceasta acțiune și prin punerea la dispoziție a imaginilor necesare pentru probarea faptelor”, se arată un comunicat al Jandarmeriei.

Citește și: Masacru în Panticeu: Un câine a fost împușcat mortal cu o armă de vânătoare

1 COMENTARIU

  1. Acest personaj ISI FACE RECLAMA GRATUIT..chiar nu se vede….??? ca este băgat la înaintare pe post de iepuraș///////// da de mai prinde 5% UDMR la următoarele alegeri…VICTIMIZARILE ACUM INCEP TINETI-VA BINE!! iar vinovatul de serviciu normal AUR!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here