Din lipsă de procedură, propunerea de arestare preventivă a Parchetului Turda emisă pe numele bătăușilor de la restaurantul Sarea-n bucate nu a fost judecată de către Judecătoria Turda.

Luarea măsurii arestării preventive (art.223 NCPP) 3382/P/2022 în dosarul penal deschis în data de 7 februarie 2023 la Judecătoria Turda ar fi trebuit să aibă loc în data de 8 februarie 2023. 

La o săptămână de la producerea faptei a venit şi propunerea de arestare preventivă. Cauza însă a fost amânată din lipsă de procedură, potrivit portaj.just.ro, pentru data de luni, 13 februarie, la ora 12.00.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a propus arestarea preventivă a celor doi agresori, Sorin Vălean și Andrei Gherman, care au fost autorii unei agresiuni împotriva lui Alexandru Bolboacă, în seara zilei de 1 februarie 2023, la restaurantul ”Sarea-n Bucate” din zona Turda-Băi. Cei doi au fost căutați cu ”mascații”, în urmă cu câteva zile, dar nu au mai fost găsiți, scrie turdanews.net

Acuzaţii l-au desfigurat în bătaie pe Alexandru Bolboacă, asupra căruia au tăbărât cu pumnii și cu picioarele. De asemenea, Andrei Gherman a agresat-o și pe cea care administrează locația și a spart geamurile restaurantului.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire sau alte violențe.

Cercetările au fost demarate în urma sesizărilor primite la data de 1 februarie în jurul orei 21,50 referitoare la o stare conflictuală derulată în incinta unui local public din Turda. O persoană care a fost agresată fizic a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Din cercetarile preliminare rezulta implicarea a 4 persoane. Un bărbat de 40 de ani a necesitat îngrijirile medicale. Cercetarile se află în derulare” a transmis IPJ Cluj în data de 2 februarie cu privire la incidentul din restaurantul turdean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here