Doina Pana, candidata la postul de ministru al Apelor si Padurilor, este audiata in cadrul comisiilor de specialitate ale Parlamentului, in Bucuresti, joi, 29 iunie 2017. ALEXANDRA PANDREA / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că s-ar fi atentat la viaţa fostului ministru al Pădurilor, Doina Pană, analizele medicale dovedind acest lucru, dar că DIICOT tergiversează ancheta.

„A venit şi mi-a spus. Primul om la care i-a spus am fost eu. Mi-a arătat analizele şi mi-a arătat şi evoluţia, analizele de dinainte de a se întâmpla şi analize de după. Sigur că era într-o stare deloc bună. Dumnezeu a ajutat-o să scape şi mă bucur mult, îi doresc multă sănătate. Pentru că Doina Pană, după părerea mea, a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de Păduri. Cel mai curajos ministru! Dar a deranjat nişte interese uriaşe, radarul pădurilor de exemplu, pe care le-a implementat, a făcut să scadă tăierile ilegale de arbori într-un ritm extraordinar. Adică într-un an de la o cantitate uriaşă, la ceva nesemnificativ ca şi cum s-ar fi tăiat nişte crengi. Interesele deranjate de Doina Pană au fost uriaşe (…) Ceea ce nu înţeleg eu este de ce ancheta de la DIICOT trenează, cum nu înţeleg de ce anchetele în ceea ce priveşte sesizările făcute de unii oameni cu probe, cu declaraţii, cu înregistări, despre ceea ce s-a întâmplat în realitate în spatele evenimentele din 10 august, trenează”, a spus Liviu Dragnea la România Tv.

Liderul PSD a spus că a văzut şi analizele şi starea Doinei Pană, dar că a fost rugat de către fostul ministru să nu spună nimic.

„M-a rugat foarte mult să nu spun şi nu am spus. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Doina a scăpat. Este o femeie puternică, dar sunt multe lucruri pe care le-a făcut în domeniul silvic, care au ajutat România”, a mai spus Dragnea.

1 COMENTARIU

  1. …..abia acum se spun lucruri….Dragnea ,in afara de compasiune ce-ai facut pt acest om..?..ai tacut,vaaai era de tacut si pus presul deasupra…..de asta santem jefuiti ,din cauza lasitatii barbatilor politici ajunsi ,din intamplare in posturi mai mari decat pot duce….si mai si spune .!…asa considera seful principalului partid ,sa se comporte…..rusineee!….usr-istii rasturnau totul ,pt prostii fac asta….si n-aveti riposta….macar luati atitudinea bataioasa pt scopuri nationale si actionati ,ca si cand va pasa….nu toata ziua vorbarie de pensii ,salarii de bugetari ,pensii speciale ,pomeni pt oameni care nu muncesc ,….dar le vreti votul ….ocupati-va si de sufletul romanilor umiliti de toti hotii aciuiati aici ca …afaceristi…de toate natiile…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here