Șeful Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, și-a continuat duminică turneul electoral în filialele județenem ajungând la Târgu-Jiu, pentru Conferința județeană electorală a PSD Gorj, la eveniment aflându-se și Claudiu Manea și Ligia Olguța Vasilescu.

În cadrul discursului său, liderul PSD a continuat atacurile la adresa opoziției și a președintelui Klaus Iohannis, susținând că ei vor să implementeze sămânța urii, mințind și dorindu-și ca poprul român să fie unul nervos și dezbinat, declarând totodată că ei nu fac ”politică pentru oameni”, singurul partid care face asta fiind PSD.

În fața unei săli pline, impunându-și tehnicile grandioase de oratorie, Dragnea a susținut că ”toții lacheii lui Iohannis au un singur scop: să mintă, să înjure și să stimuleze ura”, declarând că ”ei vor ca românii să trăiescă rău pentru a fi nervoși și supărați ca să poată pune semințele urii mult mai ușor”. Discursul în fața membriilor PSD a continuat prin afirmația că el s-a obișnuit să ”deconteze tot” și să îi fie hăituită familia.

În urmă cu o zi, înainte de a ajunge în Gorj, la Târgu-Jiu, Liviu Dragnea a mers la Reșița, unde a fost primit cu o tavă cu rahat turcesc și niște cătușe. Acesta nu și-a mai făcut public programul, pentru a evita protestele și a intrat prin spate, cu o oră și jumătate înainte, în cortul pregătit de social-democrații locali.

Legat de intrarea sa prin spate și de primirea ”călduroasă” din partea publicului din Reșița, liderul Pro România, Victor Ponta a declarat faptul că nu știe ce a făcut timp de peste o oră liderul social-democrat, susținând că ”probabil a stat pitit în baie să nu mai vină cătușele și protestatarii”. Totodată, legată de atitudinea mârșavă a lui Liviu Dragnea, Ponta a concluzionat: ”Dacă dincolo de această lașitate și de stilul lui șobolănesc are curaj, noi suntem dispuși să ducem această bătălie și românii să decidă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here