Fostul șef PSD, Liviu Dragnea, a stat la cratiță și le-a făcut de mâncare jurnaliștilor de la Realitatea Plus, într-o emisiune care va fi difuzată în seara de ajun.

Gătitul e una din pasiunile lui Dragnea și a învățat trucurile culinare de la mama lui. Fostul lider PSD se laudă că știe să facă cele mai bune sarmale.

„Fac doua feluri de sarmale – cu carne de vita si carne de porc, amestecate, si un alt fel, cu carne de curcan. Amandoua sunt la fel de gustoase. Nu sunt sarmale mai bune. Dacă apucați să mâncați sarmale făcute de mine, n-o să mai mâncați niciodată sarmale mai bune!”, a spus el în trecut.

Pasionat de vânătoare, Dragnea are și o rețetă specială pentru iepurele împănat.

„Iepurele se impaneaza cu slanina, dar secretul e din sos. Il tin la bait 24 de ore si fac un sos vanatoresc cu bulion eco, din rosii de la noi din curte, cu vin alb, rosu, coniac, cu dafin si cimbru buchet, putina lamaie si din cand in cand si cativa stropi de sampanie”, a declarat fostul lider PSD, scrie stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.